Youma

Stoel, met of zonder armleuningen

Design – Sven Dogs

Sven Dogs

Sven Dogs is geboren in Berlijn, en reeds tijdens zijn jeugd werd zijn creativiteit gestimuleerd in gerenommeerde scholen (Henri Nannen Foundation). Na zijn opleiding tot interieurinrichter behaalde hij een diploma als een productdesigner aan de ‘Documenta Künstler Heinrich Brummack’ in Münster.

 

Ondertussen deed hij uitgebreide ervaring op als freelance ontwerper. Hij werkte aan projecten voor de industrie, voor interieurontwerpen en voor grafisch design voor de Europese en internationale markt. Zijn technische vaardigheden en creativiteit staan hem toe op veel gebieden met passie actief te zijn, met een focus op product-, industriëel en verpakkingsontwerp evenals corporate identity design.

 

Later leidde het hem via omwegen en tussenlandingen van Amerika naar Wenen, waar hij tot op heden zijn eigen Design Studio leidt. Met innovatieve ideeën, vitaliteit en experimenteerdrang brengt hij zijn concepten aangaande producten, ruimtes en ervaringen bij gerenommeerde klanten zoals Durlet, Villeroy&Boch enz.