PVC Decorstrips

PVC decorstrips zijn als accessoire verkrijgbaar bij alle PVC vloeren uit de mFLOR collectie (niet bij Loose Lay). Hiermee kunt u een persoonlijk tintje toevoegen aan uw vloer. Zo kunt u met de PVC decorstrips een scheepsdekachtig effect creëren bij vloeren met een houtdessin. Of bij steendessins als voeg gebruiken tussen de afzonderlijke tegels. Dit geeft vaak een verrassend effect. In de mFLOR Studio kunt u zien wat het resultaat hiervan is.

De PVC decorstrips zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en breedtes:

Decorstrips 2,8 mm breed zijn te gebruiken in combinatie met de 20-03 serie.
Decorstrips 3,4 en 5 mm breed zijn te gebruiken in combinatie met de 25-05 serie.

mFLOR PVC Decorstrips
mFLOR vloeren

Verlijmde vloeren voor elke wens

Verlijmde vloeren 20-03

Verlijmde vloeren 20-03

 

Met onze mFLOR 20-03 collecties combineren we de praktische voordelen van een PVC vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. De vloeren uit de 20-03 collecties zijn 2 mm dik en zijn voorzien van een 0,3 mm dikke toplaag. Dat maakt het gebruik van deze vloeren geschikt binnen alle leefomgevingen, maar ook voor licht projectmatig gebruik zoals hotelkamers. De vloeren zijn sterk genoeg om intensief gebruik te weerstaan en bieden veel gemak, zoals een prettig loopgeluid en eenvoudig onderhoud. Binnen de 20-03 collecties bieden wij keuze uit 26 verschillende hout dessins.

Verlijmde vloeren 25-05

 

Met onze mFLOR 25-05 collecties bieden we naast mooie, comfortabele en hoge kwaliteit vloeren nét dat beetje extra. De vloeren uit de 25-05 collecties zijn 2,5 mm dik en zijn voorzien van een 0,55 mm dikke toplaag. Dit maakt deze producten geschikt voor zwaar projectmatig gebruik, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Uiteraard is het ook mogelijk om de 25-05 collecties in uw woning of kantoor aan huis te leggen. Doordat ze geschikt zijn voor intensief gebruik zal u er in een rustigere omgeving extra lang woonplezier van hebben! Binnen de 25-05 collecties bieden wij keuze uit 74 hout- en tegeldessins. Deze extra sterke vloer heeft een zeer hoge slijtvastheid en is gemakkelijk te onderhouden, waarmee het een ideale oplossing voor intensief gebruikte omgevingen biedt.

Hieronder leggen onze vakmensen bij restaurant Maggie Blue in Alphen aan den Rijn de Parva Parquet PVC vloer