mFLOR

“Enjoying life”

 

Specialist in PVC vloeren
mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat.
Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de PVC vloeren van mFLOR vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.
Zo hecht mFLOR veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In de natuur is geen boom hetzelfde en elke steensoort is uniek. Om die reden maakt mFLOR bij het produceren van PVC vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken, waardoor geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit ziet.
mFLOR staat voor kwaliteit en uniek design, en daar houden wij van bij Eurohome Interieur.

 

Veelzijdig comfort
De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.
Daarnaast zijn de PVC vloeren van mFLOR waterbestendig en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens.

 

Kies uw favoriete stijl
De uitgebreide collectie van mFLOR biedt vele mogelijkheden. Of u nu houdt van landelijk of modern, van klassiek of industrieel; mFLOR heeft een vloer voor iedereen.
Daarnaast zijn de PVC vloeren van mFLOR verkrijgbaar in grote en kleine afmetingen.
Lange planken voor een klassieke uitstraling of prachtige visgraat vloer met de nieuwste Parva Plus collectie.
Bij Eurohome Interieur denken wij graag met u mee. En met de uitgebreide keuze van mFLOR ontwerpen we samen met u uw perfecte PVC vloer.

 

Inspiratiehoek
De mooie vloeren van mFLOR zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.