Visie

Dankzij de samenvloeiing met aannemersbedrijf P&M New Design bieden wij u een uniek totaalpakket zonder zorgen op het gebied van verbouwing en inrichting.

Onze exclusieve collectie en ruime ervaring in interieuradvisering in combinatie met de vakkennis en creativiteit van P&M New Design vormen een perfect totaalpakket. Een pakket dat kan beginnen bij de bouw van uw woning en pas eindigt met de juiste inrichting. Als wij samen met u van uw huis een thuis hebben gemaakt.

Deze samenwerking heeft zijn voordeel inmiddels meer dan eens bewezen. Als alle werkzaamheden in één hand liggen, betekent dat u als opdrachtgever veel zorgen en regelwerk bespaard blijven. De aannemer weet immers al van de ideeën van de inrichter en de inrichter is al op de hoogte van de bouwkundige (on)mogelijkheden van uw pand. Bovendien kunnen alle werkzaamheden in één vloeiende beweging worden uitgevoerd. De timmerman, schilder, stukadoor, tegelzetter, stoffeerder, loodgieter, verwarmingsmonteur etc. zijn onze verantwoording. Zij worden door ons geregeld en achter elkaar ingepland zodat u in een zo kort mogelijke tijd uw nieuwe woning kunt betrekken.

Uiteraard dragen wij graag referenties aan van projecten die wij in de loop der tijd in deze combinatie mochten uitvoeren.