Caboche

Caboche

 

De Caboche-lampen transformeren licht in een sprankelende compositie van transparante bollen: een designpareltje dat voortkomt uit een samensmelting van technologie en creativiteit.

Patricia Urquiola

DESIGNER
Patricia Urquiola

 

Patricia Urquiola, een internationaal gerenommeerde architect en ontwerper, heeft meerdere belangrijke erkenningen ontvangen, zoals de titel “Designer of the Decade” van de bladen Home en Häuser en “Designer of the Year” van Wallpaper, Ad Spain, Elle Decor International en Architektur und Wohnen Magazine.

Sommige van haar projecten worden tentoongesteld in verschillende musea en collecties. Samen met Eliana Gerotto, industrieel ontwerper, curator van outfits en binnenhuisarchitect, heeft ze Caboche ontworpen, een kostbare, stralende emotie die voortkomt uit een combinatie van technologie en creativiteit.

Eliana Gerotto

DESIGNER
Eliana Gerotto

 

Een Venetiaan behaalde haar diploma in Communicatietechnieken in Milaan. Ze heeft gewerkt als grafisch ontwerper voor het Parijse tijdschrift Elle en voor de Biënnale van Venetië, terwijl ze samenwerkt met enkele grote Italiaanse merken als adviseur op het gebied van afbeeldingen en producten.

Haar creatieve ondernemerschap drijft haar naar steeds verschillende professionele ervaringen, van interieurontwerpen tot meubels en zelfs sieraden. Samen met Patricia Urquiola heeft ze Caboche ontworpen, een kostbare, stralende emotie die voortkomt uit een combinatie van technologie en creativiteit.