Foscarini

“a special personality in the world of lighting”

 

Intelligente éénvoud
Foscarini bedenkt, ontwikkelt en maakt niet alleen lampen, Foscarini maakt pure emotie.
Het ontwerpen van lampen neemt Foscarini uiterst serieus. Soms gaat er jaren van ontwikkeling vooraf aan de mooie ontwerpen. Een proces van constant onderzoeken en analyseren van materialen, vormen en uitvoering. Dit maakt uiteindelijk dat Foscarini lampen innovatief zijn en tegelijkertijd zo tijdloos dat het ware klassiekers worden.

 

Designers maken klassiekers
Foscarini werkt met tientallen internationale designers. Stuk voor stuk geven zij hun unieke design mee aan elk Foscarini product. Dit maakt dat de collectie van Foscarini elke keer weer verrassend en vernieuwend is. Een Foscarini ontwerp is duidelijk herkenbaar. Vroeg of laat wordt een Foscarini ontwerp een designklassieker. Denk aan de Allegro lampen, de Twiggy serie en de Caboche.

 

DIESEL
Foscarini heeft haar krachten gebundeld met kledingmerk DIESEL. Bij Eurohome Interieur houden wij ervan als er tussen twee partijen een samenwerking ontstaat die goed uitpakt.
In de DIESEL collectie laat Foscarini weer een andere kant van zichzelf zien en gaat hierbij nog een stapje verder. Het gebruik van onconventionele materialen geven de lampen van DIESEL meerwaarde.
Stoer, industrieel, eclectisch en een tikje tegendraads: lampen met een sterke persoonlijkheid.

 

Hanglampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen; Foscarini heeft het allemaal!

De mooie verlichting van Foscarini zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.