Verbouwingen

Samen maken wij van uw huis uw thuis

Als u nadenkt over het vernieuwen van uw interieur is het logisch dat u ook nadenkt over de indeling van uw woning. Het verbouwen van uw woning en het opnieuw inrichten gaan vaak samen. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met aannemersbedrijf P&M New Design. Een samenwerking die vanzelfsprekend is omdat we elkaar kennen en door en door vertrouwen.
qode-eliptic-slider

De samenwerking tussen Eurohome Interieur en aannemersbedrijf P&M New Design heeft voor u vele voordelen.

Omdat wij vanuit dezelfde locatie werken staan we direct met elkaar in verbinding: dat zijn pas korte lijntjes! Dit zorgt ervoor dat we niet alleen uw woning kunnen inrichten maar ook kunnen verbouwen. Heerlijk toch, als bij de bouw al rekening wordt gehouden met hoe de gordijnrails worden geplaatst? Of dat er al een stroompunt is aangelegd voor uw nieuwe lamp?

Omdat u maar met één partij te maken hebt, zijn er geen onduidelijkheden en hoeft u zelf niet achter de details aan. Zodra de vloer er klaar voor is, leggen wij de nieuwe vloerbedekking. Zodra de muren zijn afgewerkt, zorgen we voor het behang en de gordijnen. Zodra onze bouwers klaar zijn, zetten onze monteurs uw nieuwe meubels neer. Zo zijn alle werkzaamheden in één hand en tot in de puntjes verzorgd: een totaalpakket zonder zorgen.

P&M New Design heeft een uitstekende reputatie en nog veel meer te bieden. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website.

Eén visie
Eén eigenaar
Eén team
Eén kantoor
Eén totaalpakket

Eénvoudig voor u