Onze krachten gebundeld voor een Totaalpakket zonder zorgen

Twee namen

Eén visie
Eén eigenaar
Eén team
Eén kantoor
Eén totaalpakket

Eénvoudig voor u

totaalpakket zonder zorgen
qode-eliptic-slider

“Creatief denken zorgt voor de beste oplossingen” Marco Bal vertelt hoe hij op het idee kwam om twee bedrijven op een unieke manier te laten samenwerken. “Na jarenlang als aannemer een groot aantal huizen te hebben gebouwd en verbouwd, merkte ik dat het bouwen van een huis en het opnieuw inrichten ervan onlosmakelijk verbonden zijn. En ik ben iemand die graag alles tot in de puntjes af maakt, een totaalpakket biedt. Dus de samenwerking met een interieurwinkel was voor mij eigenlijk een hele logische stap”.
En deze samenwerking heeft de afgelopen jaren al voor vele mooie projecten gezorgd.

Marco heeft als eigenaar van beide bedrijven er één geheel van gemaakt: twee namen, één visie. “Ik ben ook trots op mijn vakmensen van P&M New Design en Eurohome Interieur die als één hecht team samenwerken vanuit dezelfde locatie. Ik ben altijd op zoek naar het creëren van nieuwe ideeën en uitdagingen. En dan kan ik rekenen op een gedreven en enthousiast team die hiervan een mooi resultaat maakt.”

Uw huis is uw basis.
Maar wat is er mooier dan dat uw huis ook uw thuis is.

Nieuwsgierig geworden? Op deze website laten we graag zien wat er allemaal mogelijk is. Uw nieuwe meubels, alle soorten vloerafwerking, raambekleding of wandbekleding; u vindt het in onze collectie.
Zoekt u echt iets unieks? Kijk dan op onze maatwerk pagina voor uw eigen design keuken, badkamer, meubels of (inbouw)kasten.
Even binnenkijken? Wij zijn trots op onze projecten en daarom laten we ze graag zien. Op de pagina projecten vindt u het mooie resultaat. Of kijk op onze inspiratie pagina voor mooie foto’s.

Iets niet kunnen vinden op onze website? Of heeft u een idee wat wij nog niet bedacht hebben? Laat het ons weten, wij gaan de uitdaging graag aan!