Sting

COR - Sting
COR - Sting
Deze aan elke wens aanpasbare tafel slaat een goed figuur waar het ook staat. Hij kan vierkant, rond of rechthoekig zijn, met een blad van massief essen, eiken of walnoot. gemaakt van helder glas aan de onderzijde gelakt of geverfd. In wit marmer of donkere kalksteen. Of gemaakt van gelakt MDF. Leverbaar in veel verschillende breedtes, lengtes, diameters en hoogtes.
COR - Sting
COR - Sting
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

De kleinste zijn de grootste.

 

Bij Sting kun je dat letterlijk nemen. De kleinste tafelbladen hebben het hoogste frame. De middelgrote tafelbladen hebben een halfhoog frame en de grootste tafelbladen het laagste frame. Dit betekent dat de tafels netjes over elkaar kunnen worden geschoven in totaal 3 hoogten en 7 vormen.

COR - Sting specificaties
COR - Sting

De perfecte afmeting voor elke wens:

Welk materiaal kiest u?