Standby

De standby maakt deel uit van een serie bijzettafeltjes, die zowel mooi om te zien, als praktisch toepasbaar is. De tafel is te verkrijgen in drie verschillende vormen: vierkant, rechthoekig of ovaal. De Standby kan op verschillende plaatsen worden gebruikt, bijvoorbeeld naast je bank of bed. Combineer verschillende design bijzettafels om een afwisselend landschap in de ruimte te creëren. De Standby rust op een roestvrijstalen poot in de vorm van een kruis. Het rechthoekige of vierkante blad van massief eiken of notenhout is omrand, waardoor er niet zo makkelijk iets afvalt.

Designed by

Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg

 

Karel Boonzaaijer en Dick Spierenburg zijn product- en architectonisch ontwerpers. Creativiteit en ervaring zijn bijeengebracht om kracht en perspectief te geven aan ideeën en uitdagingen. Afzonderlijk hebben zij succesvolle producten ontworpen voor diverse toonaangevende merken.

 

Op het gebied van ruimtelijke vormgeving zijn zij actief als conceptmatig ontwerpers en adviseurs. De eigen signatuur van de partners blijft herkenbaar in de gezamenlijke ontwerpen. Voorkeur voor eenvoud, oorspronkelijkheid en kwaliteit hebben zij gemeen. Vernieuwing verbinden zij aan gebruikswaarde, krachtige vormtaal aan esthetische balans.

 

Boonzaaijer en Spierenburg ontwerpen voor toonaangevende interieurmerken: Arco, Artifort, Castelijn, Eikelenboom, Gelderland, Moco, Montis, Moroso, Pastoe. Daarnaast ontwerpen zij presentatieomgevingen zoals beursconcepten, stands en tentoonstellingen.