HR Design

“more than windowfashion”

 

Betaalbaar design
De veelzijdige collectie raambekleding van HR Design is samengesteld op basis van de laatste woontrends en ontwikkelingen. De producten van HR Design zijn van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. En tegelijkertijd biedt HR Design betaalbare raamdecoratie dat snel geleverd wordt.

 

Binnen
Rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën of plissés; HR Design heeft raambekleding in alle soorten en maten.
Want of u nu hoge ramen, of ronde ramen hebt, HR Design heeft voor elke ruimte een oplossing.
En wat te denken van de high-light en up-light collectie. Deze collecties geven een speels uiterlijk aan uw interieur en zorgen voor extra speciale lichtinval.

 

Buiten
Ook al houden wij mensen van de zon, we hebben bescherming nodig. Daarom biedt HR Design ook zonwering in verschillende uitvoeringen.
Neem bijvoorbeeld de Terra Safe: een terrasscherm waaronder u optimaal kunt genieten van de zon zonder weg te smelten in de felle zonnestralen.

 

Buiten naar binnen?
Het is heerlijk om bij mooi weer uw ramen en deuren open te zetten en de frisse buitenlucht naar binnen te halen. Het nadeel daarvan zijn de vliegen en muggen die ook binnen komen.
HR Design heeft een uitgebreide collectie aan horren om die ongewenste bezoekers buiten de deur te laten.

 

Wij werken graag met de producten van HR Design vanwege de veelzijdige collectie, goede kwaliteit en betaalbare producten.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden van HR Design?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.