Nieuw

Nieuw in onze showroom

Label is Stoer, Eerlijk en Echt!

Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen identiteit en karakter. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen. Elk Label model heeft zijn eigen identiteit. Dit ontstaat doordat Label gebruik maakt van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Dit Label verhaal wordt in binnen- en buitenland herkend en geprezen.

Label is opgericht in 1991 door designer Gerard van den Berg en is gespecialiseerd in het ontwerpen,produceren in hoogwaardige gestoffeerde zitmeubelen met een eigen karakter. Meubelen maken is een ambacht en daar heb je vakmanschap voor nodig. Label werd opgericht in Brabant waar van oudsher het hart van de leerindustrie zat. Samen met zijn broer Ton heeft Gerard jarenlang leiding gegeven aan hun bedrijf Label. Ze groeiden op als zonen van een meubelfabrikant en hebben zo beiden het ambacht leren uitoefenen. Sinds 2012 hebben hun kinderen Jasper (zoon van Gerard) en Marieke (dochter van Ton) het stokje overgenomen en geven zij de dagelijkse leiding aan Label.

Wij zijn als team altijd enthousiast geweest over dit mooie Nederlandse merk. Het is duidelijk waarom oprichter en ontwerper Gerard van de Berg al jaren als één van de beste Nederlandse ontwerpers bekend staat.

Kom binnen in onze showroom en geniet van het comfort en de stoere uitstraling van Label.