Moss

COR, Moss

Moss

 — De beste plek om te rusten, relaxen en lekker te liggen

 

Ongedwongen, gezellig, nuchter – Moss van Jehs + Laub met zijn zachte kussens bieden loungecultuur met een zachtheidsfactor.
De bank is heerlijk verend dankzij een zeer hoge kwaliteit lattenbodem met geveerde houten latten.

Met banken in drie breedtes en acht sofa-elementen en een extra poef kan
een verscheidenheid aan zitcomfort worden geconfigureerd.

Moss zweeft op delicate metalen voeten net boven de vloer.
Wie zou er voor een korte time-out niet in willen wegzakken?

COR, Moss
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

Een bank waarin je ligt als op een bed van Moss. Oneindig gezellig, oneindig groot

 

De hoeveelheid mogelijkheden om uw eigen Moss te creëren is enorm

COR, Moss
COR, Moss
Moss ziet er niet alleen gezellig uit.

 

Het is ook gezellig om er op te zitten en te liggen. Een reden hiervoor is dat de zitkussens bijzonder dik en diep zijn. Een andere reden is dat zowel zit- als rugkussens grotendeels uit dons zijn vervaardigd.

Mooie basisvorm, liefdevolle details

 

De finesse is duidelijk aanwezig in de details van Moss: de opening tussen de rugleuning en de armleuning van de bank geven een beetje speelse lichtheid aan dit uitgestrekte meubelstuk.

 

Groot op het eerste gezicht, en ook op het tweede gezicht.
Rijkelijk ruim en toch tot in het kleinste detail gedefinieerd: elke met stof beklede Moss-bank is versierd met biezen in bijpassende kleuren die de contouren van deze sofa onderstrepen.

COR, Moss

Schoenen uit, voeten omhoog, armen gespreid, adem uit, leun naar achteren. Hoe kan een mens ooit ergens anders willen zijn dan in deze eindeloze, allesomvattende zachtheid?