Conseta 55

conseta 55 jubileumeditie
conseta 55

‘Je zou deze bank een mijlpaal noemen, als dat niet zo ongezellig zou klinken’

Cor - Conseta
Cor - Conseta

Comfort; dat is juist het eerste woord wat bij ons opkomt als we de Conseta zouden moeten omschrijven.
Een mijlpaal is het zeker. Het feit dat de Conseta na 55 jaar nog steeds in goede vorm is, is te danken aan zijn tijdloze eenvoud en de talloze combinaties waarmee u uw perfecte bank kan creëren.
Bij Eurohome Interieur zijn wij ook al bijna 50 jaar fan van deze prachtige bank.
Ter gelegenheid van het 55-jarige jubileum komt COR met een nieuwe exclusieve wollen stof in twaalf kleuren en met zes fraaie Puro-leer varianten.

 

Zien voelen en proberen
Wilt u uw nieuwe bank eerst kunnen zien, voelen en proberen? Dat snappen wij maar al te goed bij Eurohome Interieur. Onze showroom is speciaal voor u daar op ingericht. De jarige Conseta is in onze showroom in maar liefst drie verschillende uitvoeringen te zien. En in deze drie banken hebben wij zoveel mogelijk verschillende opties verwerkt, zodat u een goed beeld krijgt wat de mogelijkheden zijn.
Ook kunt u alle nieuwe jubileum stoffen bij ons even voelen. En natuurlijk mag u alle banken uitproberen. Komt u lekker zitten? Dan zorgen wij voor de koffie.

Exclusieve stoffen en leer.

conseta 55 van cor - jubileumeditie

Kleuren wollen stof

conseta 55 van cor - jubileumeditie

Kleuren wollen stof

conseta 55 van cor - jubileumeditie

Kleuren Puro leer

Een bank die de toekomst heeft geschreven. En geschiedenis.

 

De eerste presentatie was in 1964 op de meubelbeurs in Keulen. De reactie op deze sofa was in eerste instantie wat terughoudend. Het duurde even voordat klanten het modulaire systeem van Conseta leerden kennen en begrijpen, maar daarna was het succes niet meer te stoppen.

conseta jubileum
conseta jubileum

Alles blijft nieuw

 

Nagenoeg niemand is in de loop van de tijd zo trouw gebleven aan zichzelf als Conseta. Dit komt door de tijdloze eenvoud van de stoel, waar elk kortstondig mode-element net zo elegant als comfortabel kan zijn. Aan de andere kant heeft bijna niemand zoveel gezichten als de Conseta. Degenen die hun tijd altijd een beetje voor zijn, kunnen helemaal niet ouder worden.

conseta jubileum

Na 55 jaar gaan wij volledig voor stof en leer

 

We bedoelen dit letterlijk: we hebben een exclusieve en hoogwaardige wollen stof ontworpen in twaalf kleuren. En dat is niet alles, om het jaar te vieren, zijn er zes nieuwe nobele Puro-leer uitvoeringen voor aantrekkelijke prijzen. Of het nu tweezitter, driezitter, fauteuil of kruk is: het geavanceerde modulaire systeem kan worden geconfigureerd in talloze combinaties die net zo tijdloos en mooi zijn als 55 jaar geleden.

conseta 55 jaar jubileum

Veel banken bewegen met de tijd mee. Deze is bewogen met tijdloosheid – al meer dan 50 jaar.

conceta van Cor - 55 jarig jubileum
conseta 55 van cor - jubileumeditie