Moby

Artifort Moby poef

Moby

 — Veelzijdige poef

 

Moby, een veelzijdige poef, waar vakmanschap en productie-ervaring gecombineerd wordt met inzicht en functionaliteit. De Moby poef is het eerste meubelstuk in Chauhan’s portfolio en zijn debuut voor Artifort.

 

Speels design
Door het speelse en praktische ontwerp is Moby een herkenbaar model binnen de Artifort collectie, dankzij het krachtige lijnenspel en innovatieve giettechnieken. De poef is even mooi als praktisch.

 

Social zitplaats
Je kunt Moby gemakkelijk verplaatsen met de handgreep, waar je ook kleine spullen in kunt opbergen. Het is een informele, sociale zitplaats die perfect past bij het hedendaagse leven.

Artifort Moby poef
Artifort - Tej Chauhan

Designer

 

  • Tej Chauhan

Tej Chauhan (1972, Londen, Engeland) is een prijswinnende industrieel ontwerper, bekend om zijn futuristische stijl. Chauhan heeft een unieke kijk op wat een object interessant maakt. Zijn werk brengt mensen in verbinding met producten en vestigt de aandacht op merken. Hij noemt zijn benadering ‘toegepast futurisme’.

 

Chauhan heeft als onafhankelijk ontwerper en consultant gewerkt voor vele merken, waaronder Nokia, British Airways en Tesco. In 2005 richtte hij zijn eigen studio, Tej Chauhan Ltd. op. Sindsdien heeft hij een goede internationale reputatie opgebouwd, met hoogwaardige consumententechnologie en huishoudelijke producten, waaronder de iconische telefoon Colombo Two. Moby is het eerste meubelstuk in Chauhan’s portfolio en zijn debuut voor Artifort.

Specificaties

Designjaar
2018
Afmetingen

Artifort Moby poef specificaties

Materialen

Stoffering
Bij bepaalde stoffen (aangegeven met ‘S’ in de standaard stoffencollectie) kan de bovenrand van de kuip desgewenst uitgevoerd worden met een sierstiksel. Type sierstiksel: kruissteek. Kleuren sierstiksel: naturel, zwart, grijs of wit.

Standaard voorzien van kunststof vloerdoppen.

Artifort Moby poef