Meubels Waddinxveen

Bij Eurohome Interieur begrijpen we hoe belangrijk een goed interieur is. U wilt toch ook een interieur dat er mooi uitziet, dat warmte en comfort biedt en waar u lang van kunt genieten? Een interieur waar u kunt ontspannen na een dag hard werken. Of waar u juist vrienden of familie kunt ontvangen. De ruime collectie aan meubels in onze showroom in Boskoop, vlakbij Waddinxveen, is hier speciaal voor uitgezocht.

 

Exclusieve meubels

Eurohome Interieur staat voor kwaliteit, comfort, design en oog voor detail. Dit ziet u dan ook terug in onze gehele collectie. Onze zorgvuldig uitgezochte collectie bestaat onder andere uit comfortabele banken, prachtige lampen, stoere fauteuils, rijke gordijnstoffen en mooie karpetten.

De collectie van exclusieve merken wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld, zodat wij u steeds weer verrassen wanneer u onze showroom binnenstapt.

 

Klik hier voor onze merken

 

 

Onze showroom

In onze showroom vlakbij Waddinxveen laten wij zien hoe u met de juiste combinaties van meubels de perfecte sfeer creëert. Wij zijn niet zomaar een meubelzaak, maar laten écht zien hoe de juiste inrichting bij kan dragen aan de sfeer die u zoekt. Onze showroom is compleet gerenoveerd en naar onze wensen ingericht. Daardoor is het de perfecte plek waarin wij combinaties bieden van kleuren, materialen en diverse designmerken. Want mooie design meubels, dat is onze passie.

 

Goed interieuradvies

Naast een ruim assortiment aan meubels bieden wij ook goed interieuradvies. U vertelt ons wat u mooi vindt en onze adviseurs vertalen dit naar een interieur op maat. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om eenheid in uw interieur te creëren. Of u nu bij ons binnenstapt voor een compleet interieur, of een enkel meubelstuk. Wij luisteren, denken mee en laten mogelijkheden zien die u aanspreken.

 

Kom naar onze showroom in het pittoreske Boskoop (vlakbij Waddinxveen) en laat u verrassen door onze meubels.

 

Wist u dat Eurohome Interieur partner is van aannemersbedrijf P&M New Design? Deze unieke samenwerking biedt u veel voordelen. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.pmnewdesign.nl

Neem een kijkje in onze showroom

Kom langs en ervaar het zelf

Bent u op zoek naar kwaliteit en goed advies? Wilt u graag weten wat u koopt? Houdt u van goede service?
U bent bij ons van harte welkom. Laat u inspireren onder het genot van een kopje koffie of thee.

Samen met u maken wij van uw huis, uw thuis!

Bel naar voor het maken van een afspraak:
Tel: 0172 21 45 50

Of mail naar voor het maken van een afspraak:
info@eurohome-interieur.nl

Of kom gerust langs wanneer het u uitkomt!

Zijde 36
2771 EN Boskoop
Nederland

Onze reguliere openingstijden zijn:
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

U bent van harte welkom!

Wilt u graag buiten de reguliere openingstijden bij ons langskomen? Dat kan!
Bel gerust voor een afspraak op 0172-214550 .