Vibia

“Light is creation”

 

Inspiratie
Achter elke lamp van Vibia schuilt een verhaal. Iedere designer van Vibia kent daarbij zijn of haar eigen inspiratiebron.
Die inspiratie kan komen uit de natuur door te kijken naar het lichtinval in een bos. Of simpelweg de boekenliefhebber als inspiratiebron hebben om daarvoor de perfecte leeslamp creëren.

 

Bijzonder voor elke ruimte
Waar Vibia naar streeft is het creëren van de perfecte verlichting voor elke ruimte. Door te werken met unieke technologie brengen ze producten en ruimtes samen. Dit zorgt er voor dat Vibia voor elke ruimte of gelegenheid een passende verlichting biedt.
Een mooi voorbeeld hiervan is de Wire flow collectie. De Wire flow Chandelier, Free form of Lineal: deze uitgebreide en originele collectie is overal toe te passen.

 

Licht geeft leven
Iedereen is anders, maar iedereen heeft licht nodig. Vibia streeft er naar om oplossingen te creëren die aansluitend bij uw persoonlijke behoefte.
In de loop der jaren heeft Vibia een uitgebreide en gevarieerde collectie aan lampen gemaakt. Wat uw wensen ook zijn, samen met Vibia hebben wij bij Eurohome Interieur vast en zeker een oplossing.

 

Hanglampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen; Vibia heeft het allemaal!

De mooie verlichting van Vibia zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.