Velux

Velux Raambekleding


“Velux en Eurohome Interieur, de perfecte match in raambekleding”

 

Velux raambekleding op basis van maatwerk

Bij Eurohome Interieur houden wij van maatwerk. En dat is precies wat u krijgt met de raamdecoratie van Velux. Verduistering of decoratie? Gordijn of juist jaloezie? Welk Velux raamdecoratieproduct u ook kiest, u weet één ding zeker: alle Velux producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw Velux dakraam. Ze zien er mooi uit en zijn verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins. Velux raamdecoratie en Velux dakramen hebben de perfecte klik!

 

Het zonnetje in huis met Velux

Wilt u de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden? Dan bieden Velux buitenzonweringen de beste oplossing! Buitenzonweringen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonnestralen blokkeren voordat deze uw raam bereiken en uw kamer opwarmen. Bovendien zijn buitenzonweringen lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht.
U kunt buitenzonweringen ook combineren met Velux raamdecoratie om daglicht te verzachten of te verduisteren. Velux buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek.

 

Lichtkoepels van Velux

Zelfs voor de Velux lichtkoepels zijn er prachtige plissés en praktische zonwering beschikbaar.
De Velux plisségordijnen voor lichtkoepels zijn ideaal om het binnenvallende daglicht te verzachten en extra decoratie toe te voegen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en te bedienen met de handige io-homecontrol afstandsbediening.
Combineer de plissés met de semi-transparante zonwering. Deze wordt eenvoudig van buitenaf gemonteerd tussen de kunststof koepel en de glasplaat. De witte transparante structuur houdt tot 76% van de zonnewarmte tegen door zonnestralen te blokkeren voordat deze via het glas de ruimte kunnen opwarmen. De bediening van de Velux zonwering gaat op zonne-energie door middel van een afstandsbediening. Hierdoor zijn elektradraden niet nodig. De binnentemperatuur blijft comfortabel door het weren van tot wel 76% van de zonnewarmte.

 

Wij bieden u graag een Velux totaalpakket

Bij Eurohome Interieur gaan wij altijd graag een stapje verder. Is niet alleen uw raambekleding maar ook uw dakraam aan vervanging toe? Of heeft u een ruimte in uw interieur waar u meer licht kan gebruiken? Geen probleem!
Wij zijn ook specialist in het plaatsen van dakramen, dakvensters en lichtkoepels van Velux.
En wat is er fijner dan dat uw nieuwe dakvenster compleet met raambekleding en zonwering geleverd wordt? Een totaalpakket zonder zorgen.

Onze Velux showroom

Meer weten over Velux ramen en raambekleding?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.