Therdex

Basic

Basic

Deze rustieke eikenhouten vloer is ontleend aan de XstraLong series met de specificaties van de Therdex Basic. Kleur en design zijn in perfecte balans en daarmee de basis voor elk interieur.

Herringbone

Herringbone

Het ideale plankformaat om de perfecte visgraatvloer te leggen. Omdat 4x breedte precies 1x lengte is kan deze vloer ook in allerlei structuren verlegd worden: oneindige mogelijkheden.

Loose lay

Loose lay

Therdex introduceert de nieuwe Loose Lay. Zoals de naam al zegt (los leg) hoeft deze vloer niet verlijmd te worden. Ideaal voor het verleggen van grote oppervlaktes in een relatief kleine tijd.

Originals

Originals

Duidelijk zichtbaar dat de original is ontwikkeld vanuit de parketwereld. Natuurlijke uitstraling in drie designs, vertaald naar 12 items. Originele planklengtes van 150 cm.

Premium

Premium

Rustig eiken met “gezonde noesten”. Warme kleuren in combinatie met het rustieke dessin geven de vloer een warme uitstraling.

Regular

Regular

Deze rustieke eikenhouten vloer is qua kleur en design perfect in balans en daarmee de basis voor ieder interieur.

Stone

Stone

De nieuwe betonlooktegel. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. gehele collectie is ook verkrijgbaar in 50 x 50 cm, zodat beide formaten ook nog eens perfect te combineren zijn.

Woven

Woven

De Therdex Woven Series is een veelzijdige vloer. Voor een breed scala aan toepassingen geschikt, minimalistisch qua uitstraling en duurzaam qua levensduur.

Xstralong-series

Xstralong-series

Planken van 183 cm geven deze vloer een extra dimensie. Het design zorgt dat de vloer een rustige basis blijft in het interieur.

“Geeft elke ruimte het juiste karakter met Therdex”

 

Het “hout” gevoel met een Therdex vloer

Houdt u ook zo van een prachtige doorleefde houten vloer, verweerd en met nerven? Helaas zijn deze vloeren niet altijd even comfortabel.
Maar Therdex heeft voor u de oplossing.
De PVC vloeren van Therdex zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. En ondertussen geniet u van de comfort die de Therdex vloer geeft.

 

Therdex, breed toepasbaar

Therdex PVC vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen de vloeren van Therdex in bijna alle ruimtes worden toegepast.
Bij u thuis in de woonkamer, badkamer of keuken. Maar Therdex vloeren zijn ook geschikt voor op kantoor of on de gezondheidszorg, op school of in showrooms.
Wij laten u bij Eurohome Interieur graag alle mogelijkheden zien.

 

Ga voor onderhoudsarm met een Therdex vloer

Gemak dient de mens. En dat is nog een reden om te kiezen voor de PVC vloeren van Therdex.
Deze vloeren zijn namelijk voorzien van een harde, matte PU laag. Schuren, lakken of oliën is verleden tijd. Stofzuigen en/of dweilen is voldoende; makkelijker kan het toch niet!

 

Dé Therdex Inspiratiehoek

De mooie PVC vloeren van Therdex zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.