Pastoe

Pastoe

“Not just a product, it’s a relation”


Ontwerp uw eigen kast met Pastoe

Bij Pastoe is het roer flink om gegaan. Na 103 jaar lang “eigenwijs te zijn geweest”, zoals ze het zelf zo mooi zeggen, en alles zelf te doen en ontwerpen, bent u nu aan de beurt. Pastoe heeft een mooie basis gecreëerd met een aantal prachtige collecties. En nu is het aan u om daarmee zelf uw eigen uniek kast samen te stellen.
En daar helpen wij bij Eurohome interieur u natuurlijk graag bij. Samen met u maken we in 5 stappen uw eigen unieke ontwerp.

 

Tijdloze zorg

Waarin Pastoe niet veranderd is, is hun oog voor detail. Elke product wat ze leveren wordt met zorg gemaakt. Pastoe kiest voor lange levensduur als kwaliteit: producten moeten meer zijn dan alleen de buitenkant. Zij moeten persoonlijkheid hebben; je moet ervan kunnen houden, je eraan kunnen hechten.
Zelfs nu nog helpt Pastoe elke dag weer iemand aan een onderdeel van een kast van lang geleden.

 

Pastoe people

Pastoe is een collectief bezit, dat gebeurt als je al meer dan 100 jaar spraakmakende meubels maakt. Iedereen kent wel een Pastoe meubel uit zijn jeugd, of heeft een meubel overgenomen van opa en oma.
Pastoe hecht waarde aan die familiebanden en dat is precies wat ons aanspreekt. Eurohome is ook een echt familiebedrijf. Maar ook bij het vernieuwen van uw interieur houden wij graag rekening met bijvoorbeeld dat ene erfstuk wat u graag wilt behouden.
Met Eurohome Interieur en Pastoe maken we een interieur op maat voor u.

De mooie meubels van Pastoe zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.