Kosta Boda glaskunst

“Onze glaskunst is levendig, gedurfd, innovatief en uitdagend”

 

Ware passie
Kosta Boda is wereldberoemd door zijn glaswerk en glaskunst. Al sinds 1742 maakt Kosta Boda, op dezelfde idyllische plek in de bossen van de Zweedse provincie Smaland, de meeste prachtige glas creaties.
De ontwerpers van Kosta Boda delen de passie voor het ontdekken van de vele mogelijkheden van glas. Daarbij wordt het klassieke ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken om zo unieke glaskunst te creëren dat mensen blij maakt.

 

Een sieraad voor uw interieur
Kosta Boda heeft een rijke collectie aan glaswerk en glaskunst. Doordat Kosta Boda samenwerkt met verschillende internationaal bekende designers kent de collectie van Kosta Boda een grote verscheidenheid en variatie aan glaswerk.
Klassieke vazen, uniek servies, prachtige kunstobjecten of glaskunst met een knipoog: Kosta Boda maakt het allemaal.
De glaskunst van Kosta Boda is levendig, gedurfd, innovatief en uitdagend.

 

Een prachtig cadeau
Zoekt u een cadeau dat opvalt? Een cadeau dat laat zien dat u investeert in uw relatie? Met een Kosta Boda cadeau maakt u de perfecte indruk. Wij pakken uw Kosta Boda aankoop mooi voor u in. Succes gegarandeerd.

 

Speciaal
Bij Eurohome Interieur houden we van Kosta Boda, al jaren lang hebben de producten van Kosta Boda bij ons een speciale plek. Het glaswerk van Kosta Boda maakt een interieur helemaal af. En dat is precies wat wij ook graag doen: een interieur bieden dat tot in de puntjes verzorgd is.
In onze showroom laten wij graag zien hoe wij uw woning kunnen inrichten. Daarom vindt u hier ook de kunstwerken van Kosta Boda overal terug.

 

De schitterende producten van Kosta Boda bewonderen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.