Hollands Licht

“Ik schilder geen koeien, ik schilder licht”

 

Inspiratie
De Hollandse luchten en landschappen en het spel van licht en donker is de inspiratiebron voor de ontwerpers van Hollands Licht.
Hollands Licht werkt uitsluitend met ontwerpers van Nederlandse bodem. Alle ontwerpers hebben hun sporen verdiend in de designwereld. De collectie Hollands Licht brengt kunde en kennis op het gebied van design en verlichting samen.
Stuk voor stuk hebben de ontwerpers met hun ontwerpen een bijzonder lichtproduct met een eigen handschrift gecreëerd. Steeds met die Hollandse herkenbaarheid: sfeervol en functioneel.
Met de armaturen van deze Nederlandse ontwerpers voegt u iets extra’s toe aan uw interieur.

 

Iconen
De collectie Hollands Licht biedt u tijdloze designverlichting die zich moeiteloos staande houdt in de storm van trends.
Neem bijvoorbeeld de Lotek van Menno Bremsala: tijdloos met karakter.
Deze designklassieker uit 1982 is veelzijdig in zijn toepassing en past daardoor tot op de dag van vandaag in elk modern interieur.
Dit is één voorbeeld uit de prachtige oersterke collectie van Hollands Licht. Een collectie met ontwerpen die al jarenlang stand houden in een steeds vernieuwend wereld van licht.

 

Vernieuwend
Hollands Licht is ook vernieuwend. En daarom zoeken ze graag de samenwerking met nieuwe Nederlandse ontwerpers. Maar niet zomaar!
Alleen ontwerpen die aan de Hollands Licht standaard voldoen worden opgenomen in de collectie.
Een voorbeeld hiervan zijn de Limpid Lights van jong ontwerpduo VANTOT. Een prachtig voorbeeld van doordacht design wat sfeervol en functioneel is.
Of de Timber van Ernst Koning. De geraffineerde vorm van Timber wordt handmatig gedraaid uit hoogwaardig hout. Voorzien van een LED lichtbron geeft de Timber direct licht zonder hinderlijke reflectie.

 

Hollands Licht is tijdloos en vernieuwend en daarom zijn wij trots de prachtige ontwerpen in onze collectie te hebben.

 

Hanglampen, wandlampen, tafellampen, vloerlampen; Hollands Licht heeft het allemaal!

De mooie verlichting van Hollands Licht zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.