Giorgetti

“The art of shaping”

 

Inspiratie
Giorgetti is absoluut een van de mooiste merken in onze collectie.
Na een bezoek aan de fabriek van Giorgetti in Meda, Italië werden we opnieuw verliefd op de sfeer en het authentieke vakmanschap van Giorgetti.
Dit is in onze showroom ook terug te zien. De bijzondere ontwerpen van Giorgetti krijgen bij ons een speciale plek om optimaal tot hun recht komen. Wij zijn er immers trots op geselecteerd dealer te zijn.
Een Giorgetti interieur straalt elegantie en klasse uit.

 

Verfijnd
Giorgetti maakt doordachte ontwerpen met fraaie detaillistische afwerking.
De bijzondere details zijn, in elk ontwerp dat van de hand van Giorgetti komt, duidelijk te herkennen.
Veruit het meest bekend is de Progetti serie waar Giorgetti groot mee is geworden. Fauteuils met het opvallende elegante detail van Pau Ferro hout in de armleuning.

 

Overal thuis
Giorgetti heeft wereldwijd de mooiste projecten gerealiseerd. Naast het inrichten van woningen heeft Giorgetti ook van kantoren, hotels of boten een echte unieke Giorgetti ruimte gemaakt.
Van Hong Kong tot Milaan, van New York tot Wenen: een Giorgetti interieur herkent u meteen.
Giorgetti staat voor elegant Italiaans design, rijke historie en de perfecte combinatie van authentiek handwerk en moderne techniek.

 

Unieke inkijk
Het is uniek dat overal op de wereld compleet ingerichte Giorgetti woningen en appartementen staan: zogenoemde Giorgetti Ateliers, waar u het authentieke Giorgetti gevoel en sfeer kunt proeven.
U zult versteld staan.
Het dichtstbijzijnde Giorgetti Atelier is in Antwerpen, slechts vijf kwartier rijden vanaf Boskoop vindt u dit klassieke woonhuis van vier verdiepingen hoog, geheel in luxe Giorgetti stijl. Wij maken als dealer een afspraak voor u en dan kunt u deze bijzondere showwoning uitgebreid bewonderen, desgewenst begeleidt door een specialist van Giorgetti.

 

De mooie meubels van Giorgetti zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.