De Ploeg

“Visie op ontwerp”

 

Daar is over nagedacht
Kwaliteit en ontwerp waar je blij van wordt, daar wil De Ploeg groot in zijn.
Daarom maakt De Ploeg gordijnstoffen en meubeltextiel van eerlijke materialen en met een duidelijke visie op ontwerp en hoe zij omgaan met de wereld.
Van origine Nederlands is De Ploeg uitgegroeid tot een internationaal topmerk. De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, die allemaal in de eigen weverij van De Ploeg worden geproduceerd.
Daarbij gaat De Ploeg bewust om met grondstoffen en productieprocessen, met mensvriendelijkheid en milieuaspecten; duurzaamheid staat voorop.

 

Eenheid door te combineren
Binnen de Ploeg collectie zijn talloze combinaties in gordijn- en meubelstoffen denkbaar. Uniek is dat de collecties naadloos op elkaar aansluiten.
Zo kunt u met de gordijn- en meubelstoffen van De Ploeg éénheid creëren in uw interieur. En dat is precies wat ons zo aanspreekt aan de collectie van De Ploeg.

 

Rijke geschiedenis
Sinds begin vorige eeuw, in de jaren 20, geniet De Ploeg als weverij en leverancier van gordijn- en meubelstoffen grote bekendheid bij het Nederlands publiek. Ook internationaal is De Ploeg een begrip.
Met veel aandacht voor ontwikkelingen in smaak, mode en technologie ontwikkelen de ontwerpers van De Ploeg originele stoffen die zeer gewaardeerd worden, door zowel consumenten als meubelproducenten, stoffeerders en architecten.

 

De mooie stoffen van De Ploeg zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.