COR

“Alleen het beste is goed genoeg”

 

Kwaliteit

Het principe van COR is eenvoudig: De beste ontwerpers, de beste materialen, gemaakt door de beste vaklieden. Dit zijn de ingrediënten van de meubels van COR.

En dit is precies waarom wij al jarenlang graag de producten van COR aanbieden.

 

Vakmanschap

Technologie is onmisbaar, maar de handen en ogen van de meester onvervangbaar. Technologie speelt vandaag een rol bij de productie maar COR leunt op de vaardige handen en ogen van de COR vaklieden die liefdevol waken over elk detail van de COR productie. Dit garandeert het kenmerkende COR product met de hoogste kwaliteit en een lange levensduur.

 

Collectie

De collectie van COR is zo veelzijdig dat uw COR meubel altijd helemaal in uw stijl past. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe bank? Bij het COR zitmodel Conseta kunt u de afmetingen, de stevigheid van de kussens, het onderstel en de stoffering helemaal zelf uitkiezen. Zoekt u een fijne relaxfauteuil? Het comfort van de Cordia Lounge is ongeëvenaard. Natuurlijk is de beroemde COR kwaliteit altijd inbegrepen.

 

Service

De service van COR is groot. Ook voor de oudere modellen komt een kundige monteur van COR op locatie langs en lost een eventueel gebruiksprobleem het liefst ter plaatse op of zorgt voor een goede oplossing naderhand.

Met een meubel van COR zit u dus jarenlang goed.

 

De mooie meubels van COR zien, voelen en proberen?

U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.