Bacher Tische

“Feel the quality and experience the perfection”

 

Slim design
Flexibiliteit en perfecte techniek zijn de uitgangspunten voor de designers van Bacher Tische. Bacher Tische borrelt van de slimme ideeën.
Zo heeft Bacher Tische een grote collectie aan uitschuifbare tafels, draaibare tafels of tafels die je aan de ruimte aan kan passen. Door het ingenieuze ontwerp pas een Bache Tische tafel altijd!

 

Met de tijd mee
De tijden veranderen, sneller dan ooit tevoren. Wat fijn dat er collecties zijn, die de trends overstijgen, zoals de salontafels en bijzettafels of TV / HiFi elementen van Bacher Tische.
De ontwerpen van Bacher Tische zijn een samensmelting van vakmanschap en bijzondere ideeën. De samenwerking tussen de deskundigen van Bacher Tische en internationale topontwerpers zorgt voor de mooiste creaties.

 

Kwaliteit tot in de kleinste details
Bacher Tische stelt hoge eisen aan materialen en verwerking en levert eigentijds meubilair in aantrekkelijke collecties.
Kwaliteit zit in de details.
Net als Eurohome staat Bacher Tische voor kwaliteit en design. Mooie producten met een eigentijdse uitstraling. Daarom passen de producten van Bacher Tische perfect in onze collectie.

 

De mooie meubels van Bacher Tische zien, voelen en proberen?
U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.