Mell Lounge

COR, Mell Lounge

Mell Lounge

 — Hoe zou je willen dat je Mell Lounge eruit zou zien?

 

Mell Lounge beheerst de kunst om tegelijkertijd uitnodigend comfortabel en subtiel elegant te zijn. Dit is te danken aan de diepe zitoppervlakken en de comfortabele kussens die rusten op slanke stalen steunbalken.

COR, Mell Lounge
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

Mell lounge beheerst de kunst om tegelijkertijd comfortabel en elegant te zijn.
COR, Mell Lounge
COR, Mell Lounge
Finesse ten top

 

De smalle stalen lopers met de afgeronde hoeken zitten op de buitenste rand van het kussen en zijn het resultaat van nauwgezet vakmanschap. Deze zijn zo delicaat dat de bank lijkt te zweven in plaats van te staan.

Gewichtloosheid, opnieuw uitgevonden.

 

We hebben een nieuwe framevariant toegevoegd: individuele poten die zich verder in het midden van de bank hebben verplaatst. Ze geven Mell Lounge een revolutionair nieuw gezicht, zeker een duidelijke verandering in type: het is nu zelfs lichter en meer zwevend dan voorheen.

COR, Mell Lounge