Luxaflex buitenzonwering

Let’s go outside!

Luxaflex Eurohome Boskoop

Zodra het eerste lentezonnetje begint te schijnen gaan we met z’n allen massaal naar buiten. Want wie houdt er nou niet van de zon? Heerlijk buiten genieten!
Maar we hebben ook bescherming nodig tegen de zon, en ons huis ook!

Bekijk de ruime keuze in Luxaflex in onze showroom

Eurohome is uw officiële Luxaflex Outdoor specialist in Boskoop.
In onze showroom laten wij u graag alle uitgebreide mogelijkheden zien. En niet alleen binnen, maar ook buiten. En uiteraard kunt u alles even uitproberen, gewoon zoals u dat van ons gewend bent.

Luxaflex outdoor koop je bij Eurohome in Boskoop
luxaflex_outdoor_eurohome_03

Wat een keuze in Luxaflex!


Benieuwd naar alle mogelijkheden? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Maar om u alvast een indruk te geven zetten wij de verschillende “outdoor” mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje.
Kom langs in onze showroom en laat u inspireren en adviseren. Samen vinden wij voor u de Luxaflex outdoor oplossing

Luxaflex buitenjaloezieën

 

Uitmuntend in licht- en warmteregulering met Luxaflex

Luxaflex buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Bovendien zijn ze, door toepassing van uitsluitend de beste materialen, bestand tegen elk weertype. De kunststoffen zijn zelfs glasvezelversterkt en uv-bestendig.

Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs kantelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt uw interieur jarenlang tegen zonlicht en warmte beschermd.
Luxaflex buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in meerdere lamelbreedtes en in vele kleuren, en daarom voor nagenoeg elke situatie geschikt.

Luxaflex rolluiken

Functioneel met optimaal gebruiksgemak met Luxaflex

Als u op zoek bent naar totale afsluiting van uw huis, zijn Luxaflex Rolluiken het perfecte product voor u. Geluiden worden namelijk gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden daarbij ook extra veiligheid en maken het huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers.

Geniet van de verhoogde privacy, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte-en koudewering die zorgen voor energiebesparing. Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks- en bedieningsgemak, mede doordat alle rolluiken standaard elektrisch geleverd worden. Rolluiken verhogen het huiselijk comfort.

Luxaflex screens

Elegante bescherming tegen zon en warmte met Luxaflex

Luxaflex Screens bewijzen zich al jarenlang door hun duurzaamheid, zijn breed toepasbaar en ook nog eens trendy. De kwaliteit is typerend voor Luxaflex. Zo zijn ze volledig bestand tegen roesten, niet vervormbaar en dus bestand tegen elk weertype.

Doordat de screendoeken brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig zijn bent u verzekerd van onbezorgd gebruik in alle situaties. Uw interieur wordt op een prachtige manier beschermd tegen zon en warmte!
De collectie biedt een uitgebreid assortiment decoratieve doeken, en u kunt kiezen uit verschillende transparanties. Sommige modellen Screens zijn ook als hor te gebruiken.

Bij daglicht kunt u met onze Screens goed naar buiten kijken, terwijl de zon geweerd wordt. Hinderlijke schitteringen worden voorkomen, net als de inkijk van buitenaf naar binnen.
Met Luxaflex® Screens maakt u een milieubewuste keuze, want ze zijn voor bijna 100% recycleblaar.

Luxaflex serrezonwering

Wonen, comfort en buitenleven verenigd met Luxaflex

Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Luxaflex speciale zonwering ontwikkeld. Luxaflex Serrezonwering vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Het product beschermt uw interieur en houdt uw huis koeler, zodat u optimaal kunt genieten van uw serre.

 

Luxaflex® Outdoor Serrezonwering:

• Houdt uw serre en huis koeler.
• Op ieder serredak te monteren.
• Fraai, solide en uniek ontwerp.
• Ook gedeeltelijk vrijstaand te monteren (Omega Oase).
• Grote keuze doeken uit de Luxaflex Outdoor Collection.

Luxaflex terraszonwering

Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat met Luxaflex

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht, zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving.
Luxaflex Terraszonwering is uitermate geschikt voor zowel brede als smalle gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.

 

Terraszonwering van Luxaflex staat 100% voor:

• Optimale combinaties van functionaliteit en design.
• Alle mogelijkheden voor een personal touch.
• Gegarandeerd het gewenste comfort.
• Innovatieve oplossingen.
• Duurzaamheid.

Luxaflex vensterzonwering

Vrij uitzicht met de mogelijkheid om ramen en deuren te openen met Luxaflex

Vensterzonwering beschermt uw interieur tegen zonnestraling en is bij uitstek geschikt voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is.

 

Luxaflex Vensterzonwering biedt u een tal aan voordelen:

• Vrij uitzicht naar buiten.
• Beschermt uw interieur tegenzonnestraling.
• Vrij uitzicht naar buiten.
• Houdt uw huis koeler.
• Openen van ramen en deuren blijft(beperkt) mogelijk.
• Diverse armsystemen verkrijgbaarvoor verschillende woon- engebruikssituaties.
• Grote keuze uit de Luxaflex OutdoorCollection