Luxaflex Inspiration Shop

Uw Luxaflex specialist in Boskoop

zien, voelen en proberen

Presenteren, inspireren en demonstreren

Daar draait het om in de Luxaflex inspiration Shop bij Eurohome Interieur.
Want wat is er lastiger dan uw raambekleding te moeten uitzoeken zonder dat u dit gezien heeft.
U wilt toch ook graag het product wat u koopt eerst zien, voelen en proberen?

 

Dat kan nu in onze Luxaflex Inspiration Shop!
In onze showroom in Boskoop vindt u ruim 30 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties van de diverse Luxaflex producten die op een overzichtelijke en efficiënte manier worden gepresenteerd.

Thuisgevoel

Het creëren van zeer realistische “thuissituatie”; daar is onze Inspiration Shop door middel van lichtbeheersing en visuals helemaal op ingericht.
Dit maakt het voor u makkelijk om voor te stellen hoe het Luxaflex product van uw keuze er in uw woning uit komt te zien.

Probeer het zelf

In onze Inspiration Shop vindt u alle soorten raambekleding van Luxaflex; plissés, duettes, rolgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, en nog veel meer.
Wij presenteren de volledige kleurencollectie van Luxaflex. Daarnaast kunt u alle verschillende bedieningsmogelijkheden zien, maar natuurlijk ook proberen.

PowerView

Uw raambekleding bedienen via uw smartphone? Kom naar Eurohome Interieur en laat u verrassen!
Wij laten u graag zien hoe eenvoudig dit is. Gewoon, op uw eigen telefoon!

Compleet advies

Ons team van interieurspecialisten is volledig op de hoogte van alle ins en outs van Luxaflex. Door regelmatig trainingen te volgen, houden zij hun kennis ook up to date. Hierdoor kunnen onze interieurspecialisten u een speciaal advies op maat geven.
Wij zijn bij Eurohome Interieur ontzettend enthousiast over Luxaflex en dat vertellen wij graag aan u!

Kom langs in onze showroom in Boskoop en laat u inspireren, onder het genot van een kopje koffie of thee, in de Luxaflex Inspiration Shop.