Inspiration shop

zien, voelen en proberen

 

Dat moet je zien!
Bij Eurohome Interieur staan wij voor kwaliteit, design en oog voor detail. En dat laten wij graag aan u zien in onze Inspiration Shop.
In onze showroom in Boskoop hebben wij, naast prachtige meubels, ook een zeer ruim assortiment aan vloerafwerking, raambekleding en wandafwerking.
Bent u op zoek naar een parketvloer, gordijnen, tapijt of Luxaflex? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van alle producten hebben wij op groot formaat voorbeeldstalen. Geen producten uitzoeken in een boekje of folder, maar echt zien wat u koopt.

 

Dat geeft een goed gevoel!
Bij Eurohome Interieur snappen wij heel goed dat het uitzoeken van bijvoorbeeld vloeren, gordijnen en raambekleding best lastig is. Daarom helpen wij u graag!
De Inspiration Shop is er helemaal op ingericht om onze producten te kunnen ervaren. Om te weten of een bijvoorbeeld een vloer bij u past, moet u dit niet alleen kunnen zien maar ook kunnen voelen. Daarnaast kunt u terecht bij onze interieurspecialisten voor goed advies. Zij weten als geen ander hoe u het beste materialen kunt combineren. U vertelt ons wat u mooi vindt en wij vertalen dat naar een advies op maat.

Even proberen?
Naast het zien en voelen, kunt u onze producten ook zelf proberen.
Als u onze Inspiration Shop binnen stapt dan loopt u gelijk over de verschillende vloeren die wij in ons assortiment hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de nieuwste Modular One vloer van Parador uitproberen. En hoe kan dat beter, dan er gewoon even over heen te lopen!
Daarnaast zijn wij uw Luxaflex Inspiration dealer. In onze Luxaflex Inspiration Shop worden alle producten van Luxaflex op een overzichtelijke en efficiënte manier gepresenteerd. En, u mag alles zelf proberen!

 

De service van Eurohome Interieur
Uw nieuwe vloer professioneel en vakkundig laten leggen? U hoeft niet meer verder te zoeken.
Ook het aanleggen van vloerverwarming is voor ons geen probleem.
Bij Eurohome Interieur vinden wij het belangrijk om u te ontzorgen. Zo bieden wij bijvoorbeeld één totaalpakket voor het verwijderen van uw oude vloer, de aanleg van vloerverwarming en het leggen van uw nieuwe vloer. Ook voor uw raambekleding of gordijnen bieden wij een professionele inmeetservice en uw tapijt kunnen wij vakkundig voor u leggen.
Hierdoor weet u in één keer waar u aan toe bent, zijn er geen onduidelijkheden en heeft u maar één aanspreekpunt.
Eurohome Interieur: voor een totaalpakket zonder zorgen.

Kom langs en ervaar het zelf
Bent u op zoek naar kwaliteit en goed advies? Wilt u graag weten wat u koopt? Houdt u van goede service?
U bent bij ons van harte welkom. Laat u inspireren onder het genot van een kopje koffie of thee.
Samen maken wij van uw huis, uw thuis.