Elm

COR, sofa Elm

Casual, cool, Elm

 — Wat Elm ook doet, het is compleet: totale gezelligheid

 

Deze bank is ontworpen door Jehs & Laub en slaagt er moeiteloos in om de kloof te overbruggen tussen externe soberheid en absolute innerlijke zachtheid. Om dit te bereiken combineert Elm een mooi, eenvoudig massief houten frame in eiken of walnoot of een gelakt houten frame met grote comfortabele kussens. Een bank maken die van alle kanten indruk maakt – vooral als je erop gaat zitten.

COR, sofa Elm
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

Zichtbare affiniteit met de natuur.

 

De zachte kussens van Elm zijn omhuld door een massief, zacht gebogen houten frame met natuurlijke nerven.

COR, sofa Elm

En de winnaar is!

Bij de uitreiking van de Duitse Design Awards 2015 ontving Elm een speciale vermelding voor uitstekende ontwerpkwaliteit.

COR, sofa Elm en de winnaar is
COR, sofa Elm
COR, sofa Elm
COR, sofa Elm
COR, sofa Elm

Specificaties

COR, sofa Elm specificaties

Product eigenschappen

 

Massief houten frame in natuurlijk eiken, donker eiken of naturel notenhouten of houten frame van eikenhout gelakt in een andere kleur
kleuren (open poriën)
Stoelvering: houten latten
Afneembare hoezen in stof of leer
Massief houten legplank beschikbaar voor armleuningen en rugleuningen