Deskbox

Praktisch design bureau van Arco

 

De Deskbox is een praktisch klein kastje en tafeltje, hangend aan de muur. Uitgeschoven is het een elegant werkplekje, dat na gebruik ingeschoven kan worden tot een gesloten doos, half zo groot als het werkblad. Een design bureau waar u uw ruimte zo efficiënt mogelijk mee kunt gebruiken en een mini-kantoor in kunt opbergen.

 

Unieke werkplek

 

De Deskbox doet zijn naam letterlijk eer aan en is een ontwerp van Raw Edges. Wie op zoek is naar een unieke werkplek voor thuis, bijvoorbeeld om thuis te werken, of op kantoor en daarnaast van uniek design houdt, vindt in de Desktop wat hij zoekt.

Designed by

Raw-Edges

 

Yael Mer & Shay Alkalay

 

De officiële samenwerking tussen Yael Mer & Shay Alkalay begon na vele jaren van samen leven en het delen van gedachten, ideeën en eigenlijk alles daartussenin.

 

Mer focust in haar werk met name op het buigen van tweedimensionaal plaatmateriaal in mollige functionele vormen, terwijl Alkalay met name gefascineerd is door hoe dingen bewegen, functioneren en reageren.

 

Samen werken zij als ‘Raw-Edges’ en delen een gezamenlijke doelstelling om te zoeken naar objecten die nooit eerder zijn gezien!

 

Mer & Alkaly ontwerpen onder andere voor Cappellini, Established & Sons, Moroso, Kvadrat, Stella McCartney en Arco. Daarnaast wordt hun werk in verschillende musea tentoongesteld waaronder MoMA New-York.

 

Sinds hun afstuderen in 2006 hebben ze verschillende awards in ontvangst mogen nemen waaronder The British Council Talented Award, iF Gold Award, Dutch Design Award en de Elle Decoration International Design Award voor het beste meubilair in 2008-2009.