Cordia Fauteuil

Cordia fauteuil van COR

Cordia Fauteuil

 

Cordia past perfect in elke omgeving. Dit komt door het pure, maar allesbehalve eenvoudige ontwerp. In de draaibare fauteuil met de opvallende armleuningen zit u tegelijkertijd knus en behoudt u toch de juiste houding. Dit maakt hem ideaal voor zowel lange conversaties als voor korte ontspannen pauzes. Vooral in combinatie met het optionele kantelmechanisme en de bijpassende voetenbank.

Cordia fauteuil van COR
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

Natuurlijk leder en geweven stoffen maken van de Cordia een feel-good fauteuil
Cordia fauteuil van COR

Drie keer een Cordia

Ingebouwde ontspanning

Met zijn zachte zitkussens, opvallende armleuningen, leunmechanisme voor de rugleuning en draaivoet is Cordia nu van top tot teen op maximaal comfort ingesteld.

Cordia fauteuil van COR
Als het op comfort aankomt, is het jongste lid van de Cordia-fauteuilfamilie nu nog beter geworden. Met een nog hogere rug en een beweegbare hoofdsteun die met de hand tot elke gewenste hoek kan worden gebogen.
cordia fauteuil