Beso

Artifort Beso eetkamerstoel

Beso

 — Een elegante stoel om te zoenen!

 

Beso is een betaalbare en zeer veelzijdige eetkamer- en vergaderstoel van de hand van onze Nederlandse ontwerper Khodi Feiz. De Beso stoelencollectie, dat ‘kus’ betekent in het Spaans, omvat een Beso eetkamerstoel, een Beso eetkamerstoel met armleuningen, een Beso Lounge fauteuil en een Beso barkruk.

 

Veelzijdige designstoel
De Beso dankt zijn krachtige uitstraling aan het eenvoudige lijnenspel, waardoor het ontwerp in alle interieurs past. De designstoel kun je volledig naar je eigen smaak samenstellen door het combineren van jouw favoriete onderstel met een mooie stof en een optionele armleuning. De Beso stoelencollectie zit heel comfortabel, wat essentieel is om lekker lang te kunnen tafelen of te brainstormen!

 

Betaalbaar
Beso staat voor een nieuwe lijn binnen Artifort. Een nieuwe, economische productiemethode maakt het ontwerp betaalbaar, zonder in te leveren op zitcomfort en kwaliteit. ‘Wat ik bijzonder vind is de combinatie van rankheid, flexibiliteit en zitcomfort’, legt designer Khodi Feiz uit. ‘Door de constructie van de stoel kunnen we Beso heel efficiënt stofferen, met een slim rits-systeem dat aan het zicht onttrokken is.’

 

De Beso stoel valt onder het snelleverprogramma van Artifort. Dat betekent dat de stoel in een aantal uitvoeringen binnen 4 weken af-fabriek kan worden geproduceerd.

artifort beso eetkamerstoelen
Khodi Feiz, balans

Designer

 

  • Khodi Feiz

Industrieel ontwerper Khodi Feiz is geboren in Iran en groeide op in de Verenigde Staten. Na zijn afstuderen aan de Syracuse University in New York verhuisde hij in 1990 naar Nederland, waar hij aan de slag ging voor Philips Design. Samen met grafisch ontwerpster Anneko Feiz-van Dorssen richtte hij in 1998 de Feiz Design Studio op, die is gespecialiseerd in product-, meubel-, grafisch en strategisch ontwerp voor bedrijven als Alessi, Artifort, Herman Miller, Offecct, Nike en Nokia. Het werk van Feiz werd met verschillende awards bekroond en was wereldwijd te zien in verschillende tentoonstellingen en publicaties. Belangrijke uitgangspunten voor het werk van Feiz zijn helderheid, concept en context.

Beso is verkrijgbaar binnen de Artifort Fast Delivery Collection. Dat betekent dat Beso in een versnelde productietijd van slechts vier weken geproduceerd kan worden in een geselecteerd aantal stoffen en afwerkingen.

 

Voorwaarden Beso binnen Artifort Fast Delivery Collection
– Beso met armen of zonder armen – Stoffering opties: Artifort Selecte, Artifort Lana, Artifort Ox, Hallingdal of Ploegwool
– Onderstel opties: Vierpoot of slede
– Afwerking opties: Poedercoat kleur P57 (blackgrey) of in chroom (meerprijs).

Specificaties

Designjaar
2015
Afmetingen

artifort beso stoel specificaties

Materialen

Stoffering
Textiel of leer.

Onderstel
4-poot staal: poedercoat.
4-poot hout: olie-afwerking.
5-teens onderstel: Gepolijst aluminium of poedercoat. Gasveer en wielkappen altijd in chroom.
Slede: poedercoat.
Starbase: poedercoat.

artifort beso barkrukken

Beso

 — Een elegante barkruk om te zoenen!

 

De zeer succesvolle Beso stoelencollectie is uitgebreid met een serie draaibare barkrukken. Deze serie is verkrijgbaar in zowel een in hoogte verstelbare uitvoering met gasveer als in twee uitvoeringen met een vaste hoogte. Een comfortabele, beklede zitting op een gepoedercoat onderstel geeft de barkruk een moderne uitstraling.

 

Beso stoelencollectie
Beso is een betaalbare en zeer veelzijdige stoelencollectie van de hand van onze Nederlandse ontwerper Khodi Feiz. De Beso stoelencollectie, dat ‘kus’ betekent in het Spaans, omvat een eetkamerstoel, een Beso eetkamerstoel met armleuningen, een Beso Lounge fauteuil en een barkruk.

 

Veelzijdige stoel
De Beso dankt zijn krachtige uitstraling aan het eenvoudige lijnenspel, waardoor het ontwerp in alle interieurs past. De stoel kun je volledig naar je eigen smaak samenstellen door het combineren van jouw favoriete onderstel met een mooie stof en een optionele armleuning. De Beso stoelencollectie zit heel comfortabel, wat essentieel is om lekker lang te kunnen tafelen of te brainstormen!

 

Betaalbaar
Beso staat voor een nieuwe lijn binnen Artifort. Een nieuwe, economische productiemethode maakt het ontwerp betaalbaar, zonder in te leveren op zitcomfort en kwaliteit. ‘Wat ik bijzonder vind is de combinatie van rankheid, flexibiliteit en zitcomfort’, legt Feiz uit. ‘Door de constructie van de stoel kunnen we Beso heel efficiënt stofferen, met een slim rits-systeem dat aan het zicht onttrokken is.’

artifort beso barkruk

Specificaties

Designjaar
2015
Afmetingen

artifort beso barkruk specificaties

Materialen

Stoffering
Textiel of leer.

Onderstel
4-poot staal: poedercoat.
4-poot hout: olie-afwerking.
Slede: poedercoat.