Balans

Artifort balans

Balans

 — Een perfecte balans van kleur en materiaal

 

Balans is een prachtige bijzettafel. ‘Balans vult de Artifort collectie perfect aan.’ zegt designer Khodi Feiz. ‘Het ontwerp verkent verschillende mogelijkheden van kleur, materiaal en afwerking. Je kunt Balans als koffietafel gebruiken of rangschikken in een cluster, wat een interessant alternatief is voor een grotere tafel. Met een leeslamp is Balans ook een fijne bedtafel voor op de slaapkamer.’

Artifort balans
Khodi Feiz, balans

Designer

 

  • Khodi Feiz

Industrieel ontwerper Khodi Feiz is geboren in Iran en groeide op in de Verenigde Staten. Na zijn afstuderen aan de Syracuse University in New York verhuisde hij in 1990 naar Nederland, waar hij aan de slag ging voor Philips Design. Samen met grafisch ontwerpster Anneko Feiz-van Dorssen richtte hij in 1998 de Feiz Design Studio op, die is gespecialiseerd in product-, meubel-, grafisch en strategisch ontwerp voor bedrijven als Alessi, Artifort, Herman Miller, Offecct, Nike en Nokia. Het werk van Feiz werd met verschillende awards bekroond en was wereldwijd te zien in verschillende tentoonstellingen en publicaties. Belangrijke uitgangspunten voor het werk van Feiz zijn helderheid, concept en context.

Specificaties

Designjaar
2015
Afmetingen

Artifort balans specificaties

Materialen

Onderstel
4 mm staal.

 

Blad
Poedercoat (structuur).

 

Kolom
Massief eikenhout in oliekleur

Artifort balans mini

Balans mini

 — Zet je planten in de schijnwerpers

 

Balans Mini is een verzameling van verfrissende plateaus om je prachtige planten en kleine accessoires in de schijnwerpers te zetten. Balans Mini is de nieuwste aanwinst in de succesvolle Balans collectie van de hand van designer Khodi Feiz.

Vier hoogtes
Het meest opvallende kenmerk van dit ontwerp is dat het tafelblad lijkt te balanceren op de houten staander. Balans Mini is leverbaar in vier verschillende hoogten en in up-to-date kleurencombinaties. Dit accessoire is perfect voor een vrolijk, gezond én inspirerend interieur.

Twee sets
De Balans Mini is leverbaar in sets van twee verfrissende plateaus die in hoogte verschillen:

Set 1: Diameter: 22 cm, hoogtes: 45 en 55 cm
Set 2: Diameter: 22 cm, hoogtes: 24 en 35 cm

Artifort balans mini
Artifort - Balans mini
Artifort balans mini

Specificaties

Designjaar
2018
Afmetingen

Artifort balans mini specificaties

Materialen

Voet
4mm staal.

Schaal en voet
Poedercoat (structuur).

Staander
mogelijk in 3 verschillende afwerkingen; transparant gelakt of geolied.