Arris

Artifort Arris hoekbank lichtgrijs in een woonkamer

‘Modern, zacht en vriendelijk

met een fantastisch zitcomfort.’

Bij dit nieuwe ontwerp van Artifort ligt de focus op een sterke combinatie tussen functioneel en mooi. De afzonderlijke rugkussens van Arris  zijn slim met elkaar verbonden aan de achterzijde. Hierdoor behoudt de bank altijd zijn gestroomlijnde uitstraling, zelfs na lekker languit liggen op de bank. De bollende vorm van de armleuning zorgt voor een fijne ondersteuning wanneer je je comfortabel nestelt in de hoek van de bank.

 

Natuurlijk is het altijd fijner beoordelen door écht even te komen proef-zitten. Onze showroom is daar speciaal voor jou op ingericht. Samen kunnen we jouw nieuwe bank helemaal personaliseren. Maak jouw keuze in de gewenste opstelling, type armleuning, zithoogte, onderstel en bekleding van de bank. Ook kun je alle stoffen en leersoorten bij ons even voelen. Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers uiteraard.

Artifort Arris lll banken in het grijs, bruin en groen
Artifort Arris hoekbank lichtgroen

Helemaal naar jouw smaak.

 

Het Arris bankprogramma bestaat uit een 2.5-zits, 3-zits bank en meerdere hoekbanken. Optioneel met bijpassende voetenbank. Daarnaast heb je de keuze uit slanke armleuningen of verbrede armleuningen.

 

De standaard zithoogte is 43 cm, de bank is optioneel verkrijgbaar met een zithoogte van 45 cm. De hoog gegoten aluminium poten worden standaard gecoat in een van de Artifort poedercoatkleuren. Elke Arris is verkrijgbaar in vele hoogwaardige lederen en stoffen bekledingen met een ruime keuze aan kleuren.

Artifort Arris bank lichtgrijs

Artifort staat wereldwijd bekend voor de perfecte mix van kunst en comfort.

 

Sinds 1890 produceert Artifort meubels die zowel onderscheidend als comfortabel zijn, en die ook nog eens functioneel in elkaar zitten. Denk aan die iconische klassiekers ontworpen door namen zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI. Deze ontwerpen hebben echt de basis gelegd voor het merk Artifort.

Artifort Arris tweezitsbank beige
Twee Artifort Arris banken, bruin en rood