Alvo

Cor Alvo

Alvo

 — Is het een gemakkelijke stoel of een stoel? Inderdaad!

 

Waarom kiezen wanneer je het beste van beide werelden kunt hebben? Dit is wat de ontwerpers van Jehs + Laub zich afvroegen, en ze kwamen op deze comfortabele stoel met zijn stijlvolle matte schaal en comfortabele zitkussens. Het is zo zacht dat je bijna eindeloos aan de eettafel kunt zitten. En omdat er talloze variaties zijn, is deze stoel geschikt voor elke smaak.

Cor Alvo
Markus Jehs en Jürgen Laub

Designers

 

  • Jehs + Laub

Markus Jehs en Jürgen Laub ontmoetten elkaar op de universiteit van Schwäbisch Gmünd tijdens hun studie industrieel ontwerpen. Na hun afstuderen in 1994 richtten ze hun eigen studio op in Stuttgart, waar ze onder meer lampen en meubels ontwerpen voor gerenommeerde internationale fabrikanten. Hun ontwerpen onderscheiden zich door functionaliteit, duidelijkheid, formele striktheid en het fantasierijke gebruik van materialen.

Met keuze uit 4 verschillende onderstellen is er een confortabele stoel voor elke smaak.
Cor Alvo
Alvo geeft een gevoel van veiligheid. Zelfs tijdens langdurige tafelgesprekken moet de tafelgenoot in een “zacht bed” kunnen zitten en volledig ontspannen zijn.
De opening tussen de rugleuning en de armleuning biedt een aangename flexibiliteit voor de rug en langdurig comfort. Met zoveel verfijnde details zijn de meningen hier zeker niet verdeeld!
Cor Alvo

Alles gaat – met alles

 

Uitneembare bekleding, kussenhoezen in stof of leder, vier frame-varianten, schalen in zwart of wit en in speciale kleuren op aanvraag zorgen dat er voor elke smaak wat wils is.

alvo zwarte draaipoot
alvo zwarte conische metalen poot
alvo witte draaipoot
alvo witte conische metalen poot
alvo conische houten poot
alvo 4-poots draadframe

zwarte draaipoot

zwarte conische metalen poot

witte draaipoot

witte conische metalen poot

conische houten poot

4-poots draadframe