Advies

Onze bekwame binnenhuisadviseurs helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Daarbij maakt Eurohome ook gebruik van het Goed Wonen Interieur Stappenplan®. Met het Goed Wonen Interieur Stappenplan® geeft u samen met een van onze professionele interieurontwerpers invulling aan uw ideale interieur. Het bijzondere van dit stappenplan is dat het interieurontwerp per ruimte in vijf stappen wordt verdeeld. U kiest zelf de te nemen stappen en bepaalt uw eigen tempo. Het uiteindelijke resultaat is een uniek interieur, aangepast aan uw wensen en de mogelijkheden.

Designmeubelen zijn overal te koop. Maar het combineren daarvan tot een echt harmonieus interieur waar u zich thuis in voelt is een kunst. Vooral omdat u, en niemand anders, bepaalt wat goede sfeer is, welke vormgeving inspireert en wat comfort betekent. Met het Goed Wonen Interieur Stappenplan® geeft u samen met een professionele interieurontwerper invulling aan uw ideale interieur. U bepaalt zelf het tempo en welke stappen u wilt nemen.

We praten samen over hoe u leeft in uw huis, uw wensen, ideeën en voorkeuren voor sfeer en meubelen.

Vervolgens maken wij twee schetsen hoe u uw huis of een plek in uw huis in kunt delen. Daarmee heeft u een goede basis om verdere stappen te zetten. We adviseren overigens ook over verbouwingen.

We leggen u een voorstel voor het meubilair voor dat het mooiste past in deze indeling. Natuurlijk houden we rekening met uw budget, uw smaak en letten er eventueel op dat de nieuwe meubelen combineren met het meubilair dat u al heeft. Als u heeft gekozen, tekenen we het meubilair in op de basisindeling, zodat u een goede indruk van het eindresultaat krijgt.

Kleur bepaalt de sfeer, brengt harmonie in het interieur. We verrassen u met diverse combinaties en kiezen daaruit samen de kleuren van wanden, vloeren, gordijnen en meubelen. De kleuren vullen we aan met materialen als natuursteen, hout, linnen, tapijt of glas. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

U krijgt van deze stap een compleet overzicht.

De juiste verlichting geeft sfeer waar u dat wilt, bijvoorbeeld in de zithoek, en is functioneel waar nodig, bijvoorbeeld boven de eettafel. We maken voor u een voorstel voor een lichtplan met verlichting die past bij dat wat we al bepaald hebben. Exclusief voor u ontworpen lampen behoren tot de mogelijkheden.

De keuze van de verlichting en lichtpunten, leggen we vast in het lichtplan.

In deze laatste stap brengen we de unieke accenten aan die uw interieur the finishing touch geven. We maken een keuze uit accessoires, wanddecoraties etc.

Ook kunnen we objecten speciaal op maat ontwerpen, zoals een open haard, een tafel of een kapstok.